szállítószalag
Az építkezések, felújítások, rekonstrukciók tervezésénél a kivitelezőnek mindig számításba kell vennie azokat közvetett költségeket is, melyek nem közvetlenül az anyagszükséglettel kapcsolatosak. Sok ilyen van, ezek közül mi a zsaluzat, zsalurendszerek témájával fogalkozunk cikkünkben.

Zsaluzat – megvásároljuk, vagy béreljük?

Itt is visszatérő dilemma a bérlés, vagy a vásárálás kérdése. Hosszú távon, ha folyamatosan szükség lesz a zsaluzatokra, érdemes a beruházáson elgondolkodni. A deckman.hu oldalunkon szívesen segítünk a vásárlással kapcsolatos kérdések megválaszolásában, akár födémtámasz, zsalu tábla, vagy komplett zsalubérlés kapcsán. Szakértő kollégáink várják hívását.

fodemzsalu zsalu blog1

A zsaluzat bérlés is lehet jó megoldás!

Abban az esetben, ha csak egy, vagy néhány alkalommal lesz szükség a munkálatok során födémzsalu használatára, a bérbevétel a jobb döntés. Itt is a kapcsolatfelvételre bíztatjuk, mivel minden ilyen projekt különböző. Dedikált oldalunkon is sok információ és árak is találhatóak, viszont testreszabott, egyedi ajánlatért keressen bennünket.

Erre azért is van szükség, hogy minden felmerülő költséget tudjunk előzetesen tisztázni, és hogy teljesen átlátható legyen ez a folyamat Önnek is.

Mi is az a zsalurendszer?

A zsalurendszer egy olyan építőipari megoldás, amely lehetővé teszi a megfelelő beton öntési folyamat hatékonyabbá tételét, födém, fal, pillér és sok más betonból készült elemek esetén. A Deckman.hu oldalon található zsalurendszerek számos előnnyel rendelkeznek, amelyek miatt érdemes lehet a mi megoldásainkat – bérlést, vagy vásárlást – alkalmazni az építkezéseken.

Az egyik legfontosabb tulajdonsága egy jó födémzsalu szereknek, hogy olcsó, viszont tökéletesen használható. A jó zsaluval, azon kívül, hogy kedvező az ára az építkezések során gyorsan és hatékonyan lehet dolgozni. A Deckman födémzsalu rendszere ilyen! Az elemek összeszerelése és szétszerelése egyszerű, és gyors, így jelentősen csökkenthető az összeszerelési idő – és az erre fordított pénz is.

fodemzsalu zsalu blog 2

Milyen további előnyei vannak deckman zsalurendszereknek?

Ezen kívül, a zsalurendszer alkatrészei rendkívül tartósak és strapabíróak, így hosszú élettartamuk van. Ez azt jelenti, hogy akár hosszú távú projekteknél is használhatók, és nem szükséges gyakran cserélni őket.

A Deckman.hu zsalurendszerének egy másik előnye, hogy sokoldalúan alkalmazható. Saját márkanév alatt födémtámaszok, zsalutábla, és kiváló minőségő fatartóink külön is elérhetők. Ezek a zsalu elemek más gyártók zsaluzataival is kompatibilisek, így egy esetlegesen már meglévő rendszer újra tervezés esetén gond nélkül használhatók.

fodemzsalu zsalu blog 3

Doka zsalurendszer helyett DECKMAN

Sokan, ha zsalurendszerekről van szó, egyből a Doka zsalura asszociálnak.

A Doka, mint márka, mostanra szorosan összeforrt a betonozással. Az egyes zsalu elemek, mint például a zsalutábla – dokatábla, födémtámasz – dokatámasz, szintén magukon viselik a neves gyártó keresztjét. A doka szó tulajdonképpen a zsalu szinonimásjaként kering a magyar építőiparban.

De valóban számít a márka?

Mára a különböző, egyre szigorodó előírásoknak köszönhetően a gyártók közötti eltérések minimálisra csökkentek. Különösen igaz ez az építőiparra. Egy ilyen fontos elem, mint a zsalu rendszer, számtalan normának kell megfeleljen. Bármilyen zsalu esetén , a gyáraknak ugyan olyan paramétereknek szükséges megfeleltetni a termékeiket, ha az Európai Unió területén szeretnék forgalomba hozni azokat. Egységes rendszer vonatkozik a teherbírásra, anyaghasználatra és a gyártási eljárásra, így a márka is egyre kevésbé számít.

A DECKMAN zsalu rendszere is ugyan olyan minőségi követelményeknek felel meg, mint bármelyik másik, csak kedvezőbb áron és gyorsabb szállítási határidővel.

Összességében tehát elmondható, hogy, ha a nagy gyártók termékeit választjuk, könnyen előfordulhat, hogy az árajánlat nem csak a zsaluanyagot, hanem a márka felárát is tartalmazni fogja.

 

Ha kérdésed van, hívj minket, vagy nézz szét gyakori kérdések oldalunkon.