szállítószalag

Gyakori kérdések

Amit mindig meg szerettél volna kérdezni…

Gyakori kérdések

Amit mindig meg szerettél volna kérdezni…

DECKMAN állvány

Mi az előnye a horganyzott acél járópadlónak?

A fa járópadlóval szemben, a horganyzott acél járópadlót szinte sosem kell cserélni! Rendeltetésszerű használat mellett az acél, hosszú évek múlva is újszerű marad. Rengeteg más előnye is van a DECKMAN homlokzati állványnak. Felsoroltunk 5+1 érvet! Nézd meg itt

Lesz-e kiegészítő alkatrész, a vásárolt állványhoz?

Igen! Bármikor vásárolható kiegészítő alkatrész az állványodhoz! Ha bármire szükséged van, hívd kollégánkat a +36 70 670 7195 -ös telefonszámon, akár most! VAGY írj nekünk, és 24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot!

Nehezebb-e a horganyzott acél járópadló, mint a fa?

Nincs jelentős különbség súlyban, a hagyományos fa és a horganyzott acél járópadló között. Élettartamban viszont annál inkább! A horganyzott acél trepni élettartama megegyezik az állvány más alkatrészeivel, ráadásul a fával ellentétben, speciális kialakításának köszönhetően vizesen is nagyon jól tapad.

Vehetek-e egyedi méretű állványrendszert?

Természetesen. Egyedi méretű rendszert is össze tudunk állítani. Ha az akciós csomagjaink, nem megfelelőek számodra, hívd kollégánkat a +36 70 670 7195 -ös telefonszámon, akár most! VAGY írj nekünk, és 24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot!

Melyikkel járok jobban? Homlokzati állvány bérléssel, vagy vásárlással?

Mi szinte minden esetben a vásárlást javasoljuk. Hosszútávon magánszemélyként és vállalkozóként, egyaránt jobban jársz a vásárlással! Hogy miért és mik a kivételek?  Olvasd el itt!

DECKMAN profi guruló állvány

Mit jelent a L, S, XS jelölés a guruló állványainknál?

A guruló állványaink platform méretét jelöljük így. Az S jelöléssel ellátott alu állványok 75 x 250 cm-es, azaz egyszéles, az L -es modellek 140 x 250 cm-es, azaz duplaszéles platformmal vannak ellátva. Az XS jelölésű guruló állványaink a legkisebb, 75 x 120 cm-es platformmal rendelkeznek. Ha tudod már melyikre van szükséged, ne habozz! Állványaink megvásárolhatók itt!

Milyen magasra építhetők a DECKMAN Profi guruló állványok?

Guruló állványunkat, dupla széles kivitel esetén akár 14 méteres munkamagasságig lehet építeni. Ha érdekel a pontos lista, hogy adott platformhoz milyen magasság párosítható, kattints ide a részletekért, vagy hívj minket most!

Alumínium vagy acél guruló állványt válasszak?

Habár számos helyen elérhető acél guruló állvány is, a mi kínálatunkban nincs ilyen opció! Véleményünk szerint és ügyfeleink visszajelzése alapján egy mobil állványnak könnyűnek, strapabírónak és könnyen építhetőnek kell lennie. Ezt legegyszerűbben alumínium felhasználásával tudjuk elérni. Ha kíváncsi vagy, milyen előnyei vannak még az alu guruló állványainknak, olvasd el cikkünket itt.

Bővíthetem-e a megvásárolt guruló állványt?

Természetesen! A megvásárolt állvány bármikor tovább bővíthető a gyártó által megengedett munkamagasságig. Az általunk kínált, akciós szettek tartalmaznak mindent, amivel az adott munkamagasság mellett biztonságosan tudod használni guruló munkaállványod. Ha bármire szükséged van, vagy kérdésed van a bővítéssel kapcsolatban, hívj minket! Segítünk!

Szállítószalagok

Mit szállíthatok mobil szállítószalaggal?

Törmelék, kavics, beton, föld, homok, és szinte bármit, amit szeretnél… DE TÉNYLEG! Mi már szinte mindenre használtuk! Nézd meg YouTube videóinkat a szállítószalagokról!

Kell-e ipari áram a szállítószalag használatához?

Nem! Minden általunk forgalmazott szállítószalag 240V-ról üzemeltethető. Ha még mardt kérdésed, amire nem kaptál választ, hívd kollégánkat a +36 20 203 1322 -es telefonszámon, akár most! VAGY írj nekünk, és 24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot! 

Milyen távolságba tudok szállítani mobil szállítószalaggal?

Szinte bármilyen távolság megoldható. A gépek egymás után sorba rendezhetőek, így a szállítási távolság megsokszorozható.

A szállítószalag hosszúsága akkor igazán jelentős, ha csak egy gépet bérelnél vagy vásárolnál. Ez utóbbi esetben,

Shifta-ból 3,2m, 4,4m, 5,4m- es

Baron-ból 3,3 m; 4,5m; 6 m -es

Soroto szállítószalagból akár 8 m-es hosszúságból választhatsz!

Minden szükséges kiegészítőt tartalmaz a vásárolt szállítószalag?

Igen! Minden szükséges tartozékot adunk a szállítószalaghoz, így a gép egyből használható. Ha érdekel, pontosan milyen kiegészítők tartoznak a géphez, hívd szállítószalag szakértő kollégánkat a +36 20 203 1322 -es telefonszámon, akár most! VAGY írj nekünk, és 24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot!

Nehéz a mobil szállítószalagokat szállítani?

Nem! Kisteherautóra vagy utánfutóra könnyen felrakható és szállítható. Akár több darab is egymásra helyezhető. Egyik cikkünkben, a mobil szállítószalagok mozgatásáról és egyéb érdekességekről is írtunk. Olvasd el itt!

Miért válasszak mobil szállítószalagot?

Gyors, kényelmes és munkaerőt spórol meg. Részletesebben szállítószalagjainkról itt olvashatsz!

Mi a különbség az általunk forgalmazott szállítószalagok között?

Szállítószalagjaink nagyon hasonlóak. Hosszban, szélességben és bordázatban vannak minimális különbségek. Részletesen itt olvashatsz róluk.

BUMBA cserépszállító

Csak cserepet szállíthatok a Bumpával?

Nem, a BUMPA alkalmas cserép, tégla, falazóblokk, zsákos anyagok és tulajdonképpen bármi szállítására, ami ráfér a gép fogaira.
Kiszámoltuk, mennyi építési anyagot szállít, mindössze 1 óra alatt! Nézd meg itt

Milyen magasra képes szállítani?

Típustól függően 7-9 méteres maximális munkamagassággal rendelkezik. A legtöbb esetben ez elegendő, azonban vannak olyan helyzetek, amikor magasabbra kell szállítani. A Bumpa cserépfelvonóról szóló cikkünkben írtunk a Geda, akár 25 méteres ferdepályás felvonójáról is! Olvasd el itt

Minden szükséges kiegészítőt tartalmaz a vásárolt cserépfelvonó?

Igen! Minden szükséges tartozékot adunk a cserépszállítóhoz, így a gép egyből használható. Ha érdekel, pontosan milyen kiegészítők tartoznak a géphez, hívd kollégánkat a +36 20 203 1322 -es telefonszámon, akár most! VAGY írj nekünk, és 24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot!

Mennyi a súlya a BUMPA cserépszállító szalagnak?

A pontos súly, a szállítószalag hosszúságától függ, de mindegyik modellt 2 ember könnyedén arrébb helyezi.

Bumpa 8 m: 103 kg

Bumpa 10 m: 119 kg

YouTube videókat is készítettünk a cserépliftről! Nézd meg itt!

Nehéz a BUMPÁT szállítani?

Nem! Kis tömegének köszönhetően kisteherautóra vagy utánfutóra könnyen felrakható. Összehajtva munkamagasságtól függően, 4 vagy 4,5 hosszúságú, így nagyon egyszerűen szállítható.

Mozgatni és szállítani is egyszerű! YouTube videót is készítettünk róla! Nézd meg itt!

Ollós emelő 

Mi az elérhető maximális munkamagasság?

Önjáró ollós emelőink 4 és 12 méter közötti platform magassággal érhetők el. Ez azt jelenti, hogy akár 14 méteres munkamagasságban is lehet dolgozni a legnagyobb gépünkről. Ha még többet szeretnél tudni, olvasd el cikkünket!

Hogyan lehet a gépet szállítani?

Targoncával egy utánfutóra könnyedén felhelyezhető és már szállítható is. Egy dologra azonban figyelni kell! A 10 méter feletti munkamagassággal rendelkező ollós emelők már bőven 2 tonna felett vannak, tehát szállításukhoz megfelelő utánfutó és minimum B+E jogosítvány szükséges. Az ELS ollós emelők súlyát itt találod:

  • 6 m munkamagasság: 1500 kg
  • 8 m munkamagasság: 1560 – 1760 kg
  • 10 m munkamagasság: 2000 – 2530 kg
  • 12 m munkamagasság: 2800 kg
  • 14 m munkamagasság: 3370 kg

A szállításban természetesen tudunk segíteni, Magyarország egész területén, kedvező áron!

 

Mennyibe kerül az ollós emelő bérlése?

Amennyiben a bérlés időtartama kevesebb, mint 1 hét, ollós személyemelőinket 30.000 Forint + ÁFA / nap áron tudod bérbe venni. Ha hosszabb időtávra bérelnéd, az ár egyedi kalkuláció alapján történik!

Maradt még kérdésed a bérléssel kapcsolatban? Hívj minket bármikor, vagy írj üzenetet

 

Ollós emelő bérlés, vagy vásárlás?

Mivel egy drága gépről van szó, a legtöbb esetben ügyfeleink a bérlést választják. DE ez nem azt jelenti, hogy mindig ez a legjobb megoldás. Ha te rendszeresen, akár a napi munkád megkönnyítéséhez használnál ollós személyemelőt, biztosan jobban jársz a vásárlással. Nem vagy még biztos a döntésben? Tudj meg többet ollós emelőnkről itt!

Kell jogosítvány az ollós emelő használatához?

Igen! Ahhoz, hogy egy ollós emelőt a szabályoknak megfelelően használhass, emelőgépkezelő végzettséggel kell rendelkezned.

Milyen teendőim vannak személyemelő bérléskor?

Bérlés esetén, a munkavégzés helyén 4 fő feladatod lesz:

  • Érintésvédelmi vizsgálat
  • A gép fővizsgálata, egy emelőgép szakértővel
  • Üzembe helyezés
  • A tőlünk kapott emelőgép napló vezetése

Természetesen mindenről írásos tájékoztatót biztosítunk számodra.

Milyen gyakran igényel karbantartást egy akkumulátoros ollós emelő?

Mivel nincsen bonyolult dízel motor, ezeknek a gépeknek a karbantartása is minimális. Az első komolyabb beavatkozást 2000 munkaóra után kell elvégezni.