szállítószalag

Állványbérlés: költséghatékony megoldás az építőipari vállalkozások számára

Szerző: 2024 jan 25

Az állványbérlés rengeteg alkalommal játszik főszerepet játszik az építőipari projektek sikerében.
A költséghatékonyság elérése érdekében a vállalkozásoknak stratégiai szempontból érdemes megközelíteniük az állványok bérlését.

Ebben a cikkben részletesen bemutatjuk, hogyan optimalizálhatja céged az állvány bérlés költségeIt, miközben fenntartja a biztonságos és hatékony munkakörnyezetet.

Mik az állványbérlés előnyei?

Allvanyberles koltseghatekony megoldas az epitoipari vallalkozasok szamara blog 01Homlokzati állvány bérlés esetén a bérleti díj költséghatékony megoldást jelent az építkezések esetén.

Az állvány bérlés nem csupán egy költséghatékony megoldást kínál az építőipari vállalkozások számára, hanem jelentős rugalmasságot és operatív előnyöket is biztosít az építkezés területén.

Ha építőipari vállalkozó vagy, bizonyára tudatában vagy annak, hogy a projekt követelményei változhatnak, és az állványok igénye projekt-specifikus lehet.

Első körben az állvány bérlés lehetővé teszi, hogy pontosan az adott munkának megfelelő típusú és méretű állványokat használj anélkül, hogy beruháznál a vásárlásukba – jelentős tőkebefektetéssel.

Állványt bérelve gyorsabban reagálhatsz a piaci változásokra

1. Nem kell aggódnod az állványok tárolása vagy karbantartása miatt, ami további költségeket és logisztikai kihívásokat jelentene.

2. Az állvány bérlés rugalmasságot biztosít, lehetővé téve, hogy csak a szükséges időtartamra és mennyiségben béreljen állványokat: ami optimalizálja az erőforrások felhasználását és csökkenti a felesleges kiadásokat.

Mindig modern és biztonságos állványokat használhatsz bérbeadás alkalmával

Az állvány bérlés továbbá biztosítja, hogy minden nap a legújabb és legbiztonságosabb állványokat használd.

Egy jó bérbeadó cég az aktuális szabványoknak megfelelő állványt biztosítja, így neked nem kell folyamatosan frissítened a saját eszközparkodat. Ez nem csak a munkahelyi biztonságot javítja, hanem a munkavégzés hatékonyságát is növeli.

Az állvány bérlés költségeinek optimalizálása

Alapvető fontossággal bír minden építőipari vállalkozás számára, hogy maximalizálja hatékonyságát és csökkentse felesleges kiadásait.

Projekt specifikációinak alapos elemzése

Magában foglalja a szükséges, akár egyedi

  • állványtípusok (például homlokzati állvány),
  • méretek (akár 100 méter munkamagasság),
  • tartozékok

pontos meghatározását.

Az állvány bérlés lehetővé teszi, hogy pontosan azokat az állványokat béreld, amelyekre szükséged van, elkerülve a nem szükséges, költséges túlméretes vagy nem megfelelő eszközök bérlését.

Az állvány hatékony felállítása és lebontása

Az idő pénz, szokták mondani. Különösen igaz ez az építőiparban. Az állvány gyors, mégis biztonságos felállítása és lebontása jelentős munkaerő- és időmegtakarítást eredményezhet.

Bérlés esetén az állvány a lehető legrövidebb időn belül, de biztonságos módon legyen telepítve és eltávolítva. A hatékony munkavégzés érdekében érdemes olyan szakembereket alkalmazni, akik jártasak az állványozásban, így biztosítva a gyors és szakszerű telepítést.

Az állvány bérlés szolgáltatás időtartama

A projekt időterv pontos betartása segít elkerülni a felesleges csúszásokat, a kapcsolódó plusz költségeket. Érdemes olyan állvány bérlés szerződéseket kötni, amelyek rugalmasak, a projekt változásaihoz igazodnak.

Hosszú távú szerződések és tömeges állvány bérlés esetén

Hosszú távú bérlés esetén jelentős a bérleti díj. Hosszú távú szerződés megkötésével hatalmas költségmegtakarítást érhetsz el, különösen, ha gyakran, vagy nagyobb mennyiségben van szükséged állványokra.

Mit tesznek lehetővé a hosszú távú állvány bérlés szerződések?

Stabil, előre tervezhető költségstruktúra. A bérlési díjak hosszú távú kiszámíthatósága segít a vállalkozásoknak a pénzügyi tervezésben és a költségvetés kezelésében.

Ez különösen előnyös nagyobb projektek esetében, ahol az állványok hosszabb ideig szükségesek, és a költségek előre láthatósága kulcsfontosságú a projekt sikeréhez.

Mi a helyzet a tömeges állvány bérlés esetén?

Jelentős mennyiségi kedvezmények érhető el tömeges állvány bérlés esetében. Amikor egy vállalkozás egyszerre több állványt bérel, a beszállítók gyakran jelentős árcsökkentést kínálnak.

Ez nemcsak pénzügyileg előnyös, hanem logisztikai szempontból is kedvező, mivel egyszerre több állvány beszerzése

  • csökkenti a szállítási és kezelési költségeket,
  • valamint az ehhez kapcsolódó adminisztratív terhelést is.

Extra: hosszú távú és tömeges szerződések révén jobb üzleti kapcsolatok alakulhatnak ki a bérlő és a beszállító között.

Ha állványbérlés akkor DECKMAN

Allvanyberles koltseghatekony megoldas az epitoipari vallalkozasok szamara blog 02Állvány bérlés = DECKMAN.

Egyik legnagyobb előnyünk, hogy széles választékunk – például homlokzati állvány – raktárról azonnal elérhető, így a legkisebb projektigényektől kezdve a legnagyobbakig, gyorsan és hatékonyan tudunk kiszolgálni.

Akár 100 méter munkamagasság – építhető állványrendszerek

Ez a lehetőség rendkívül értékes a több tíz méter magas épületek vagy nagyobb építkezések esetén, ahol az állványozás magassága és stabilitása döntő fontosságú. A Deckman állványai kiváló minőségű anyagokból készülnek, biztosítva a biztonságot és tartósságot akár a legnagyobb munkamagasság esetén is.

Bérleti díj állvány bérlés esetén – alap bérleti díj/nap

100 m² állvány bérlés esetén a bérleti díj 1-30 nap: 5000 Ft + ÁFA/nap.

Több mint 30 nap bérlés esetén a bérleti díj: 3.333 Ft + ÁFA/nap.

Kiváló minőség és szakértő csapat

Nem csak az állvány minősége és bérleti díj/ nap szolgáltatásunk kiváló, hanem szakértői csapatunk is rendelkezésre áll. Természetesen tudunk segíteni egyedi méretű állvány kiválasztásában és a nagyobb projektek tervezésében. Mélyreható ismeretekkel rendelkezünk az állványozás területén, így biztosíthatjuk, hogy projekted optimálisan, biztonságosan és hatékonyan valósuljon meg.

Deckman állvány a legmagasabb szintű biztonsági előírásoknak megfelelően

Az állványaink csúszásmentes horganyzott acél járópadlóval és alumínium feljárópadlóval vannak ellátva, amelyek növelik a munkavégzés biztonságát és hatékonyságát. Minden állvány úgy lett tervezve, hogy akár pillanatok alatt, szerszámok nélkül összeállíthatóak legyenek, ami jelentősen csökkenti a telepítési időt és növeli a munkafolyamatok rugalmasságát.

Ha a Deckman állvány bérlés szolgáltatásai felkeltették érdeklődését, látogasson el weboldalunkra. Válaszd a Deckman minőséget, hiszen tudunk segíteni, hogy projektjeid a lehető legbiztonságosabban és leghatékonyabban valósuljanak meg. Várjuk, hogy együtt építhessünk valami nagyszerűt!